Om oss

Om Parkmiljø 

Parkmiljø har siden 2014 vært en solid leverandør av treningsutstyr, lekeplassutstyr og parkmøbler i Norge. Vi er stolte av å kunngjøre at vi nå er i gang med Miljøfyrtårn sertifisering, noe som reflekterer vårt sterke engasjement for bærekraftige løsninger.

Vi samarbeider tett med produsenter for å levere kvalitetsutstyr med minimal miljøpåvirkning og kostnad. Vår primæroppgave er å levere utstyr og benytte lokale montører og entreprenører til montering, og dette skaper aktivitet i ditt lokale næringsliv.

I Parkmiljø fremmer vi fysisk aktivitet og sosialt samvær utenfor organisert trening. Å være aktiv har en stor helseeffekt og blir stadig viktigere i en verden der inaktivitet er utbredt. 

Vi har et nytt samarbeid med Høyt & Lavt for å tilby trygge og naturlige lekeplasser, med hovedvekt på materialer som Robinia. Dette passer perfekt for skoler og parker som verdsetter både miljøet og fysisk aktivitet. Sammen med Høyt & Lavt leverer vi en helhetlig tjeneste, inkludert prosjektering og montering.

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss for prosjektplanlegging og produktrådgivning. Som Miljøfyrtårn bedrift er bærekraft en kjerneverdi for oss.

Du kan ringe oss på 970 89 442 eller sende en e-post til post@parkmiljo.no for mer informasjon.