Om oss

Om Parkmiljø

 

Parkmiljø er importør av treningsutstyr, lekeplassutstyr og parkmøbler til Norge.

 

Vi jobber med de beste produsentene i markedet. Vi har valgt å operere som en ren leverandør, da vi mener det er mer hensiktsmessig å benytte lokale entreprenører og montører til monteringen. På den måten er ditt prosjekt også med på å skape aktivitet i ditt lokale næringsliv. Vi etterstreber å levere utstyr med absolutt korteste vei fra fabrikk til deg slik at både miljøavtrykket og prisen blir best mulig.

 

Vi hjelper deg uansett med hele prosessen fra planlegging til ferdigstillelse.

 

Parkmiljø har nå inngått et samarbeide med Høyt & Lavt hvor vi vil tilby lekeplasser i naturmaterialer med fokus på sikker klatring og lek. Materialene vil i all hovedsak være Robinia, men vi vil også kunne kombinere med utstyr i andre materialer. Perfekt på en skole med fokus på miljø og aktivitet. Her vil vi tilby komplett pakke med prosjektering og montering. Kan dette være noe for ditt prosjekt så kontakt oss for mer informasjon.


I Parkmiljø brenner vi for å skape gode arenaer for egentrening. Uansett alder eller nivå, skal man kunne være aktiv og sosial utenfor den organiserte treningen. Å være aktiv har en fantastisk helseeffekt og blir stadig viktigere i en mer stillesittende hverdag.


Ta kontakt med oss for hjelp med skisser og planlegging av ditt prosjekt. Vi bistår med råd, informasjon og salg av våre produkter til utemiljøet.

 

Du må gjerne ringe  970 89 442 eller sende oss en epost post@parkmiljo.no