Om oss

Om Parkmiljø

 

Vi brenner for et aktivt og trygt utemiljø og jobber for å skape miljøer for uorganisert trening og lek.

 

Fornøyde kunder er det beste vi vet, så har du spørsmål, nøl ikke, ring eller send oss en e-post så lover vi å gjøre vårt beste for å hjelpe deg.


Du finner og nyttig informasjon i kategorien RÅD OG INFO

 

For oss er riktig kombinasjon av pris og kvalitet svært viktig. At vi har et bredt produktspekter gjør også at vi kan levere det meste du trenger i en samlet sending, som igjen betyr effektivitet og god fremdrift. Tar du kontakt med oss og har et budsjett skal vi i sammarbeid sørge for at vi finner riktig produkt til riktig pris til ditt prosjekt.

 

Vårt mål er å skape bedre og tryggere uterom. Utforming og utstyret som plasseres er en viktig del av dette. Det gir ikke bare brukeren et sted å sitte, trene, leke eller oppholde seg, men man gir også tydelige signaler om hvordan man ønsker at uteområdet skal benyttes.

 

Alle våre treningsapparater, lekeapparater og belysningsprodukter er sertifiserte i henhold til markedets strengeste krav.

 

Du finner oss i Hangareien 21. i Sandefjord (ved Torp flyplass) vi setter pris på om du vil besøke oss!

 

 

Vi har knyttet til oss seriøse og store produsenter av utstyr til parkmiljøer.

 

Benito Urban er en av dem og er Europas største innen urban møblering og er representert i over 50 land. Med driftssenter på 60.000m² og førsteklasses fasiliteter og automatiserte logistikksystemer kan vi levere til store prosjekter med markedsledende betingelser.